Yardım

Vize

FRANSA VİZESİ ALABİLMEK İÇİN BİLMENİZ GEREKENLER

VİZE BAŞVURUSU:
Aşağıda belirtilen gerekli evrakların, belirtilen sürede eksiksiz olarak teslim edilmesi durumunda CaféTur, vize işlemlerinizde sizlere yardımcı olabilir.

VİZE ÜCRETİ: 120 €

ÖNEMLİ:
01 Nisan 2010 tarihinden itibaren, 10 yıldan eski olan pasaportlar Fransa temsilciliklerince işleme alınmayacaktır. Pasaportunuzu ilk aldığınız tarihi dikkate alarak başvurunuzu yapmanız önemle rica olunur. Ayrıca; pasaportunuzda en az 2 adet boş vize sayfası bulunmak zorundadır. (Gümrük sayfalarına kesinlikle vize tatbik edilmemektedir.)


Fransa Vizesi Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Bordo (UMUMİ) Pasaport: VİZE ALMAK ZORUNDADIR. Yeşil (HUSUSİ) Pasaport: VİZEYE GEREK YOKTUR. Gri (HİZMET) Pasaport: VİZEYE GEREK YOKTUR. Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport: VİZEYE GEREK YOKTUR.

• Lütfen pasaport sürenizin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

• Fransa Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir.

• Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

• Son 3 yıl içerisinde 30 gün kalış süresinden daha kısa süreli vizesi bulunan yolcuların pasaportları, daha önce hiçbir SCHENGEN vizesi bulunmayan yolcuların pasaportları ile aynı kategoride değerlendirilmektedir. Bu tarz pasaportların banka hesaplarının bulunduğu şubeden antetli kâğıda yazılı mevduat bakiyelerini almaları; varsa tapu, kredi kartı ve varsa araç ruhsatlarının birer fotokopilerini MUTLAKA başvuru esnasında bizlere iletmeleri gereklidir.

• Fransa Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği tüm vize başvurularında yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf istemektedir. İstenilen özelliklere sahip olmayan fotoğrafların vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir.

• Yeni pasaport almış olan, pasaportunda hiç vizesi bulunmayan ve daha önceki başvurusunda RED almış olan yolcular başvuru için Pasaport Şube Müdürlüğü’nden alacakları Protokol yazısı ile müracaat edebilirler.

• Anne ve baba ayrı ya da herhangi birisi ile seyahat edecek olan 18 yaşından küçük çocuklar için Noter onaylı MUVAFAKATNAME istenmektedir.

• Fransa (Schengen) vize başvurusu için tüm Schengen ülkelerini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur. (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)


Şirket Ortağı için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar:

• Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

• Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

• Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

• Şirket antetli kâğıdına başvuru yapılan konsolosluk ya da elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,

• Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı ya da otel konfirmesinin fotokopisi,

• Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

• Süresi geçmemiş olan imza sirküsü ya da beyannamesinin fotokopisi,

• Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret ya da Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi, ( Baro ya da Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır. )

• Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,

• Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,

• Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 € teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur.

(Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

• Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,

• Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

• T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

• Uçak biletinizin fotokopisi,


SSK’lı çalışan için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar:

• Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

• Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir.

• Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

• Şirket antetli kâğıdına başvuru yapılan konsolosluk ya da elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip imzalanmış vize talep dilekçesi,

• Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı ya da otel konfirmesinin fotokopisi,

• Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

• Süresi geçmemiş olan imza sirküsü ya da beyannamesinin fotokopisi,

• Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret ya da Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi, ( Baro ya da Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardı )

• Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,

• Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,

• Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 € teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur.(Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

• Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,

• Başvuruda bulunan yolcunun SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi, ( İşe girişi 1 yıldan kısa süreli olan yolcular bir önceki çalıştıkları işyerinden eski SSK işe giriş bildirgelerini almak zorundadır.)

• SSK hizmet dökümü,

• Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi, ( Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır )

• Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

• T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

• Uçak biletinizin fotokopisi,


Avukat, Doktor, Eczacı vb. meslek grupları için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar:

• Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

• Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

• Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

• Konsolosluk ya da elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,

• Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı ya da otel konfirmesinin fotokopisi,

• Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

• Süresi geçmemiş olan imza sirküsü ya da beyannamesinin fotokopisi,

• Avukatlar bağlı bulundukları Barodan kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir, Doktorlar bağlı bulundukları Tabipler Odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir, Eczacılar bağlı bulundukları Eczacılar Odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir,

• Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,

• Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,

• Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 € teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur,

(Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

• Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,

• Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

• T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

• Uçak biletinizin fotokopisi,


Resmi Kurum Çalışanları için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar:

• Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

• Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

• Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

• Konsolosluk ya da elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,

• Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı ya da otel konfirmesinin fotokopisi,

• Bağlı bulunduğu kurumdan seyahat tarihleri esnasında İZİNLİ ya da GÖREVLİ olduğuna dair kaşeli ve yetkili tarafından imzalı yazı,

• Resmi kurum çalışma kartınızın okunaklı ön ve arka cephe fotokopileri,

• Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

• Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi, ( Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır )

• Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

• T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

• Uçak biletinizin fotokopisi,


Emekliler için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar:

• Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

• Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

• Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

• Konsolosluk ya da elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,

• Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı ya da otel konfirmesinin fotokopisi,

• Yolcunun adı ve soyadı yazılı olan emeklilik cüzdanının fotokopisi,

• Emeklilik maaşının net olarak belli olduğu banka hesap cüzdanının ve banka kartının fotokopisi,

• Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 € teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur

 (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

• Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,

• Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

• T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

• Uçak biletinizin fotokopisi,


Öğrenciler için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar:

• Vize başvuru için Pasaport Süresi seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

• Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

• Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

• Aileniz tarafından konsolosluk ya da elçiliğe hitaben yazılmış, tüm masrafları karşılayacaklarını belirten dilekçe,

• 18 yaşından küçüklerin için anne ve babası NOTERDEN onaylı muvafakatname vermesi gereklidir,

• Başvuru sahibine ait  yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

• Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı ya da otel konfirmesinin fotokopisi,

• Yeni tarihli orijinal öğrenci belgesi,

• Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 € teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur,

(Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

• Uçak biletinizin fotokopisi,

 (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)


Anne ve babanıza ait olan belgeler (Çalışanlar için)
:

• Süresi geçmemiş olan imza sirküsü ya da beyannamesinin fotokopisi,

• Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret ya da Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi, ( Baro ya da Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır )

• Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,

• Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,

• SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi, ( İşe girişi 1 yıldan kısa süreli olan yolcular bir önceki çalıştıkları işyerinden eski SSK İşe Giriş Bildirgelerini almak zorundadır )

• SSK hizmet dökümü,

• Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi, ( Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır. )

• Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

• Daha önceden Schengen vizesi bulunmayan tüm yolcular istenilen evrakların ORJİNALLERİNİ ve 2 adet fotokopilerini vermeleri gereklidir.


Ev Hanımları için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar:

• Vize başvuru için Pasaport Süresi seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

• Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

• Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

• A4 kâğıdına evli olmanız halinde eşiniz, bekâr olmanız halinde anne ve babanız tarafından başvuru yapılan konsolosluk ya da elçiliğe hitaben, seyahat esnasında yapacağınız tüm harcamaları karşılayacaklarına dair Türkçe olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,

• Başvuru sahibine ait  yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

• Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı ya da otel konfirmesinin fotokopisi,

• Evliyseniz Evlilik Cüzdanı fotokopisi,

• Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 € teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur,

 (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

• Uçak biletinizin fotokopisi,

• Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

• Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,


Evliyseniz eşinize, değilseniz anne ve babanıza ait olan belgeler (Çalışanlar için):

• Süresi geçmemiş olan imza sirküsü ya da beyannamesinin fotokopisi,

• Şirketin bağlı bulunduğu ticaret ya da sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi, ( Baro ya da Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır )

• Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,

• Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,

• SSK İşe giriş bildirgesi fotokopisi, ( İşe girişi 1 yıldan kısa süreli olan yolcular bir önceki çalıştıkları işyerinden eski SSK İşe Giriş Bildirgelerini almak zorundadır )

• SSK Hizmet Dökümü, (e- devlet şifresi ile alınmaktadır)

• Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi,  ( Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır )

• Eş/ anne ve babanın adı ve soyadı yazılı olan Emeklilik cüzdanının fotokopisi,

• Eş/anne ve babanın emeklilik maaşının net olarak belli olduğu banka hesap cüzdanının ve banka kartının fotokopisi,

Her ülkenin vize başvuruları için gerekli evrak ve vize ücreti farklılık göstermektedir. Gideceğiniz ülkenin konsolosluk sayfalarında belirtilen gerekli evrakların, belirtilen sürede eksiksiz olarak teslim edilmesi durumunda Café Tur, vize işlemlerinizde sizlere yardımcı olabilir.

Yurtdışı gezilerde gerekli olan vizelerin hazır olmasından müşteriler sorumludur. Café Tur vize işlemlerini takip etmesi talep edildiği takdirde, en az 6 ay geçerli pasaportun olması ve gerekli belgelerle birlikte turun hareket tarihinden en az 16 gün önce, vize ve servis ücreti müşteriler tarafından karşılanmak üzere Café Tur’a başvurulması gerekir. Café Tur vize işlemlerinde sadece aracı konumunda olup konsolosluklar tarafından vize verilmemesi halinde hiçbir sorumluluğu yoktur. Herhangi bir gecikmeden ve belge eksikliklerinden doğabilecek aksaklıklardan Café Tur kesinlikle sorumlu değildir. Café Tur’un aldığı vizenin tarih ve içeriği müşteri tarafından kontrol edilmelidir. Tur hareket tarihine kadar vize ücretlerinde olabilecek değişiklikler müşterilere yansıtılır ve farklar tahsil edilir. Vize müracaatları sırasında gerek duyulduğu takdirde seyahat edilen ülkenin tarafı bulunduğu Schengen Antlaşması’na taraf diğer ülkelerin konsolosluklarına da müracaat edilebilir, bu müşterilerin menfaatine vize işlemlerinin olumlu neticelenmesine yöneliktir. Vize alınamaması durumunda sözleşmedeki iptal koşulları geçerli olup bu hükümlerin belirlediğinin dışında bir iade veya tazminat söz konusu değildir.

Vize alınmış olmasına rağmen, Türkiye’den çıkışına izin verilmeyen veya seyahat edilen ülkede herhangi bir nedenle içeri sokulmayan müşterilere herhangi bir ödeme yapılmaz ve bu durumdan Café Tur ve/veya yetkili acentalarının sorumluluğu yoktur.
Diğer ülkelerin vize bilgileri için http://vize.cafetur.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Cafébilet, Café Turizm Ltd Şti'nin tescilli markasıdır.

Copyright © 2005-2017 Cafébilet.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Paris İstanbul